Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden en de inhoud kunnen te allen tijde door Ukkies Season gewijzigd worden.  Ukkies Season is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellen
Door het plaatsen van een bestelling bij Ukkies Season geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van Ukkies Season.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten
Voor de verzending brengt Ukkies Season verzendkosten in rekening. De verzendmethode is gekoppeld aan de artikelen en deze kan niet gewijzigd worden.

Tarieven binnen Nederland:
– Brievenbusverzending: €3.95
– Pakketservice:  € 6,95

Tarieven voor België:
– Pakketpost vanaf 2 kilo € 19,50

Levering
Onze artikelen uit voorraad worden altijd zo spoedig mogelijk verzonden. Heeft u een artikel dat op maat gemaakt wordt of dat niet meer op voorraad is dan ontvangt u altijd een bericht over de verwachte levertijd. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Ukkies Season verzendt een mail wanneer uw bestelling is betaald en is verzonden. U ontvangt dan tevens een track en trace code van uw pakket. Ukkies Season is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door Post NL.

Betaling
Betaling geschiedt via overboeking naar: NL95 ABNA 0574828028 ten name van Y.Wiekamp binnen 5 dagen of direct online middels iDEAL (Binnenkort beschikbaar).

Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U ontvangt hiervan een bevestiging per mail.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Ukkies Season gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Contact
Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met onze webwinkel. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres info@ukkiesseason.nl

Annuleren
Binnen 24 uur, nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail.

Retourneren
Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling? Dan heeft u het recht om uw bestelling binnen 7 dagen aan ons te retourneren. (Op maat gemaakte artikelen nemen wij niet retour.) Mits de artikelen onbeschadigd, niet gebruikt en niet gewassen in de originele verpakking en met de aangehechte kaartjes retour wordt gezonden.

U kunt uw retour voldoende gefrankeerd verzenden naar:

Sissinge 13
9471 JP Zuidlaren

LET OP: Bij het retour zenden aan Ukkies Season zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. Wordt de gehele bestelling geretourneerd dan ontvangt u het totale factuurbedrag van ons retour. Retourneert u een deel van de bestelling, dan ontvangt u alleen het bedrag van de retour gestuurde artikelen van ons retour.


Copyright ©
Het is niet toegestaan beeld- en/ of tekstmateriaal van onze website te gebruiken of te kopiëren.